085-0737070 info@lakehouse.nl

Céline Havenaar

“Ik help mensen graag het beste uit zichzelf te halen. Als research consultant doe ik dat door kandidaten te zoeken die passen bij onze vacatures.”

Céline Havenaar

“Ik help mensen graag het beste uit zichzelf te halen. Als research consultant doe ik dat door kandidaten te zoeken die passen bij onze vacatures.”

Céline Havenaar

Research consultant

“Ik help mensen het beste uit zichzelf te halen. Als research consultant doe ik dat door op zoek te gaan naar kandidaten die passen bij de openstaande vacatures. Mijn doel is een langdurige en succesvolle samenwerking tot stand te brengen. Wat mij betreft zijn we pas klaar als iedereen tevreden is. Als de kandidaat goed op zijn of haar plek zit én de klant tevreden is over de nieuwe medewerker. Als dat lukt, geeft me dat een extra voldaan gevoel.”

Achtergrond

Met een achtergrond in de commerciële economie en eerdere werkervaring bij een grote winkelketen kan Céline Havenaar luisteren als geen ander. Die vaardigheid komt haar goed van pas in haar rol als research consultant bij Lakehouse. Céline slaagt erin de wensen van onze klanten en kandidaten te doorgronden en stelt zichzelf zo in staat om te onderzoeken of er sprake is van een goede match. Ze introduceert menig kandidaat met succes bij opdrachtgevers en levert een onmisbare bijdrage aan het werving- en selectietraject.

De afgelopen tijd heeft Céline de markt nog beter leren kennen en heeft ze haar searchvaardigheden verfijnd. Hierdoor schat ze altijd snel en nauwkeurig in waar een klant naar op zoek is en vult ze deze eisen en wensen aan met haar eigen research. Ze bekijkt vergelijkbare bedrijven en functies voordat zij haar zoektocht begint. Ook maakt zij een lijst met interessante zoektermen om het profiel van de ideale kandidaat scherp te stellen én te vinden. Bij positieve reacties reageert Céline vlot, waardoor zij binnen no-time contactmomenten met geschikte kandidaten organiseert.

Contactgegevens

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden