085-0737070 info@lakehouse.nl

Interim management bureau

Voor executives in de techniek

Lakehouse is een interim management bureau voor executives en specialisten in de techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de branches bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek en vastgoed.
Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze ervaren researchdesk vinden wij in no time de zelfstandige professional voor jouw interim-opdracht.

Of bel ons 085-0737070

Interim management bureau

Voor executives in de techniek

Lakehouse is een interim management bureau voor executives en specialisten in de techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de branches bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek en vastgoed. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze ervaren researchdesk vinden wij in no time de zelfstandige professional voor jouw interim-opdracht.

Of bel ons 085-0737070

Waarom behoort Lakehouse tot de beste interim management bureaus voor techniek?​

  • Uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals in de techniek.
  • Gespecialiseerde researchers met kennis van de arbeidsmarkt en van de uitdagingen in de technische branches.
  • Bewezen, geavanceerde zoekmethoden, persoonlijke aanpak en heldere communicatie.
  • Kernwaarden: transparant, persoonlijk, verbindend en doelgericht.

Kortom, wij denken met je mee, zijn volhardend en gaan voor de beste match!

Flexibele oplossing

Zoek je een flexibele oplossing voor een capaciteitsprobleem? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een manager voor een afgebakend project? Heb je snel een technisch expert nodig? Of een tijdelijke vervanger wegens ziekte of zwangerschapsverlof?

Dan is het fijn als er een professional klaarstaat met verstand van zaken, die direct aan de slag kan. Lakehouse verbindt je met (senior) managers en technisch specialisten die van jouw interim-opdracht een succes maken.

Interim management Engineering

Professionals met engineering skills zijn extreem gewild op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om elektrotechniek, werktuigbouwkunde of bouwtechniek – wij vinden de ontwerpmanager, ontwerpspecialist of andere ingenieur voor jouw interim-project.

Interim management Bouw

In de bouw werk je altijd met strakke planningen. Als je dan bijvoorbeeld een vacature hebt voor een projectleider, wil je die snel vervullen, zodat het project op schema blijft. Een interim-projectleider kan in dat geval een goede oplossing zijn. Wij stellen je graag voor aan de beste kandidaten om jouw project in goede banen te leiden. En ook voor andere executives en specialisten in de bouw kun je bij ons terecht.

Interim management Vastgoed

Lakehouse bemiddelt ook voor de vastgoedbranche. Voor het beheer van jouw vastgoedportefeuille koppelen wij je desgewenst op interimbasis aan een commercieel ingestelde assetmanager. Of we vinden de technisch manager of teamleider technisch beheer voor je die de gebouwen in perfecte staat houdt.

Interim management Energie

In de energiebranche ligt de nadruk op de energietransitie. Iedereen wil zonnepanelen en een elektrische auto, maar daarvoor moet de capaciteit van het elektriciteitsnet omhoog. Daar is veel werk te verrichten en de vraag naar mensen met kennis van elektrotechniek is dan ook geëxplodeerd. In ons netwerk bevinden zich topkandidaten voor bijvoorbeeld hoogspanningsprojecten, evenals adviseurs en kwaliteitsmanagers.

Interim management bureau voor Rotterdam en Den Haag en omstreken

Vanuit ons interimkantoor in Gouda bemiddelen wij veel voor technische bedrijven in Rotterdam en Den Haag, en omstreken. Ons werkgebied beslaat uiteraard de Randstad en het Groene Hart, maar ons netwerk reikt tot ver daarbuiten. Neem dus gerust contact met ons op!

Zo ziet het proces van werving en selectie eruit

Stap 1: Aanvraag

Laat ons telefonisch of per mail weten met welk wervingsprobleem je zit. In veel gevallen is dat een vacature die je zelf niet kunt vervullen. Misschien vanwege de schaarste op de markt. Misschien omdat je te weinig tijd hebt om zelf actief kandidaten te benaderen.

Stap 2: Intakegesprek

Wij komen graag bij je langs voor een intake en willen alles weten over de vacature, de afdeling en het bedrijf waar wij een kandidaat voor moeten werven. Zo kunnen we goed meedenken en een eerste selectie al beter toespitsten op de behoeftes van het bedrijf.

Stap 3: Aan de slag

Wij maken een functieprofiel, schrijven een prikkelende vacaturetekst en bepalen de inzet van andere tools. Vervolgens doen wij een beroep op ons netwerk en gaan we met behulp van slimme wervingstechnieken actief op zoek naar geschikte kandidaten

Stap 4: Telefonisch interview

Met de kandidaten die interesse hebben in de vacature voeren wij een eerste telefoongesprek, waarin we hen beter leren kennen. Op basis daarvan gaan wij na of het een mogelijke match is. We maken een longlist van de gegadigden en leggen deze aan jou voor.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van het cv en de eerste indruk bepalen we samen wie op de shortlist komen te staan. Deze kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek bij Lakehouse. Hierbij gaan we wat dieper in op onder andere hun ervaring en persoonlijke kenmerken.

Stap 6: Tweede gesprek

Na het persoonlijke kennismakingsgesprek peilen we nogmaals de interesse bij de kandidaten van onze voorkeur. Bij wederzijds goedvinden nodigen we een selectie van de beste kandidaten uit voor een tweede gesprek bij jou als opdrachtgever.

Stap 7: De laatste ronde

Wie er doorgaat naar de laatste ronde is aan jullie. Uit het laatste gesprek met de directeur of het afdelingshoofd komt zonder meer een match. Onze consultants gaan namelijk net zo lang door tot ze de juiste kandidaat hebben gevonden.

Deze organisaties gingen je voor

Vijverberg
BAM
Heijmans
Metterwoon
Alfen
R.A. Van Leeuwen
DWA
Klepierre
HSM Steelstructies
Johnson Controls
D vd Steen
Bunnik Groep
AM
Schneider Electric
Damen Shipyards Group
Stato
Segesta Groep
Baas BV
Energiewacht
Liander
Bureau Veritas
Betonvereniging
CFP Green Buildings
MSO Group
Chargewell
Ekwadraat
ERIKS
Bim & Beyond
NX Filtration
Infestos

Waarom je zou moeten kiezen voor een traject bij Lakehouse

w
Z

Branches waar wij gespecialiseerd in zijn

Bouw
Infrastructuur
energie
Bouw
Bouw
Vastgoed

Hulp nodig bij werving en selectie? Neem contact op!

Heb jij een concreet wervingsvraagstuk, ben je benieuwd naar onze tarieven, of heb je een andere vraag met betrekking tot executive search in de energie, bouw, vastgoed, infrastructuur of industrie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag verder.

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden