085-0737070 info@lakehouse.nl

Werken bij Lakehouse

Op zoek naar een leuke baan? Zoek dan niet verder en bekijk onze openstaande vacatures. Zit er niets interessants bij? Stuur dan een open sollicitatie, want wij hebben altijd ruimte voor talent.

Interne vacatures

Managing Partner Interim

Managing Partner Interim

Heb jij de ambitie om jouw ervaring in het bemiddelen van interimopdrachten, je daadkracht en je commerciële talent in te zetten als ondernemer? Dan ben je welkom als Managing Partner Interim bij wervings- en selectiebureau Lakehouse. Wij bieden je de unieke kans om zelfstandig een interimtak op te zetten, als uitbreiding van onze service. Zo profiteer je van de vrijheid en beloning van het ...

Zakelijke dienstverlening

Commercieel

Management / Directie

Gouda

(senior) Consultant Werving & Selectie

(senior) Consultant Werving & Selectie

Als (Senior) Consultant Werving & Selectie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van klanten en het werven van passende kandidaten voor deze klanten binnen de branches vastgoed, infra, bouw, installatietechniek, industrie en energie. 

Zakelijke dienstverlening

Commercieel

Senior

Gouda

Research Consultant

Research Consultant

Ben jij op zoek naar een inhoudelijk interessante en financieel aantrekkelijke bijbaan naast je studie? Of wil je als starter aan de slag in recruitment, met volop doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar de functie van Research Consultant. Je ontwikkelt je tot specialist in het sourcen. Dat betekent dat je voor elke vacature geschikte kandidaten vindt, die je enthousiasmeert voor een ...

Advies & Consultancy

Commercieel

Junior

Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Staat de ideale vacature voor jou er nog niet direct tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. . Dan weten we je in de toekomst zeker te vinden.

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden