085-0737070 info@lakehouse.nl

Werken bij Lakehouse

Op zoek naar een leuke baan? Zoek dan niet verder en bekijk onze openstaande vacatures. Zit er niets interessants bij? Stuur dan een open sollicitatie, want wij hebben altijd ruimte voor talent.

Interne vacatures

Research Consultant

Research Consultant

Ben jij op zoek naar een inhoudelijk interessante en financieel aantrekkelijke bijbaan naast je studie? Of wil je als starter aan de slag in recruitment, met volop doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar de functie van Research Consultant. Je ontwikkelt je tot specialist in het sourcen. Dat betekent dat je voor elke vacature geschikte kandidaten vindt, die je enthousiasmeert voor een ...

Advies & Consultancy

Commercieel

Junior

Gouda

Senior Consultant Executive Search

Ben jij een adviseur die voor de uitdagendste vacatures de beste match vindt? Ben je ondernemend en heb je een groot commercieel netwerk? Dan liggen bij Lakehouse gouden kansen voor jou. Als Senior Consultant Executive Search draag je bij aan de groei van deze succesvolle start-up, om daar in de toekomst als potentieel partner ook zelf van te profiteren.

Advies & Consultancy

Commercieel

Senior

Gouda

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

Staat de ideale vacature voor jou er nog niet direct tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. . Dan weten we je in de toekomst zeker te vinden.

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden