085-0737070 info@lakehouse.nl

Word consultant werving & selectie

Wij zoeken op dit moment nieuwe collega’s op het gebied van werving & selectie in zowel juniorposities als meer ervaren rollen en diverse specialisaties.

Word consultant werving & selectie

Wij zoeken op dit moment nieuwe collega’s op het gebied van werving & selectie in zowel juniorposities als meer ervaren rollen en diverse specialisaties.

Werken bij Lakehouse als consultant werving & selectie

Zoeken naar die ene kandidaat die perfect bij onze opdrachtgever past. De fles champagne opentrekken als je een kandidaat hebt geplaatst. En nieuwe opdrachten binnenhalen bij bestaande en potentiële klanten. Allemaal vanuit een modern kantoor met een groep gezellige collega’s. Iets voor jou? Lees hier meer over de rol van consultant werving & selectie bij Lakehouse!

5 redenen waarom je als consultant bij Lakehouse wilt werken

N

Een dynamische rol met veel uitdaging

Je adviseert klanten én kandidaten, doet recruitment én sales, werkt binnen en buiten. Kortom: als consultant bij Lakehouse is geen dag hetzelfde.

N

Een persoonlijke aanpak

Wij sturen geen duizenden berichten per dag, maar zoeken heel gericht en willen alleen de juiste kandidaten spreken. Kwaliteit boven kwantiteit.

N

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Je krijgt begeleiding van ervaren collega’s, elk kwartaal een vakinhoudelijke training en een persoonlijk ontwikkelingsplan om je ambities waar te maken.

N

Leuke collega’s die je met open armen ontvangen

We vormen een klein, hecht team met zo’n tien collega’s en hebben een open werksfeer. Iedereen heeft goed contact met elkaar en is goudeerlijk.

N

Een splinternieuw kantoor met alle faciliteiten

Van een koffiezetapparaat waarmee je cappuccino kunt zetten tot een arbo-proof zit-stabureau en aparte ruimtes om in te bellen. Alles is aanwezig. 

O ja, en onze leuke bedrijfsuitjes niet te vergeten!

Vrijmibo
Met z'n alle eten

Kijk maar: onze medewerkers zeggen het zelf ook

Zo ziet je werkdag als consultant bij Lakehouse eruit

Benieuwd hoe je werkdag als consultant werving selectie bij Lakehouse eruit ziet? Een dag is nooit hetzelfde, maar we geven je op deze manier graag een indruk

8.30 – 9.00 uur: Rustig opstarten

Tussen half 9 en 9 uur druppelt iedereen binnen. We beginnen op tijd aan de dag. Kletsen even, drinken een kop koffie en settelen achter het bureau. Eén collega is de dj van de dag en zet een muziekje aan waarop iedereen lekker kan werken.

9.00 – 9.30 uur: Berichten checken

Dan is het tijd om je mail te checken, te bekijken of je op LinkedIn nog reacties hebt gekregen en alle ontwikkelingen bij te werken in het systeem. Is er nog iets waar je vragen over hebt of hulp bij kan gebruiken? Dan vraag je gewoon een van je collega’s om raad.

9.30 – 10.30 uur: Kandidaten searchen

Zodra je weer helemaal bij bent, besteed je een uurtje aan het searchen naar kandidaten: je denkt creatief na over de zoekwoorden die je kunt gebruiken om tot de profielen te komen die een goede match kunnen zijn en maakt een lijst van potentiële kandidaten die je een berichtje kunt sturen. Ook de research consultant helpt je hierbij.

10.30 – 11.45 uur: Kennismakingsgesprek

Snel even een bakje koffie zetten en door naar een Teams-meeting met een kandidaat voor een andere rol. Je vertelt wie Lakehouse is, stelt jezelf voor en vraagt de kandidaat naar zijn of haar ambities en interesses. Ook vertel je iets meer over de functie en het bedrijf waarover jullie contact hebben gehad. Is er een match? Dan introduceer je de kandidaat bij de klant.

11.45 – 12.00 uur: Communiceren

Tussendoor check je weer even je e-mail en inbox op LinkedIn, of pleeg je even een belletje. De communicatie met zowel de kandidaten als onze klanten gaat de hele dag door. Saai en voorspelbaar? Dat is je werk als consultant nooit!

12.00 – 12.30 uur: Samen lunchen

Tijd voor pauze! Lunchen doen we elke dag samen met alle collega’s die die dag op kantoor zijn. Elke vrijdag bestellen we een lekker broodje van De Huismeesters, om de hoek. Italiaanse bol met carpaccio, bruin broodje met brie, of een pistolet met gehaktbal? You name it!

12.30 – 14.00 uur: Intake bij de klant

Na de lunch ga je samen met een collega naar het kantoor van een klant voor een intake. Er gaat een research consultant met je mee, of – als je net bent begonnen – een ervaren consultant die je begeleidt. Samen bespreken jullie de organisatie, de nieuwe functie en het profiel waar de klant naar op zoek is.

14.00 – 14.30 uur: Informatie uitwerken

Eenmaal terug op kantoor werk je de informatie van het gesprek meteen uit, zodat je dit later weer kunt gebruiken bij je search. Dat is het handigste als alles nog vers in het geheugen zit. Ook zet je de tekstschrijver meteen aan het werk die de vacaturetekst voor ons gaat schrijven.

14.30 – 15.30 uur: Kandidaten benaderen

Van de lijst met profielen die je eerder vandaag hebt samengesteld ga je nu de kandidaten een berichtje sturen. Bij Lakehouse maak je geen gebruik van InMail en stuur je geen 100 kandidaten per dag een bericht. We werken heel persoonlijk en gericht en laten dat ook doorklinken in onze benadering: je laat alle kandidaten merken dat je hun profiel goed hebt bekeken en weet tegen wie je het hebt.

15.30 – 16.30 uur: Acquisitie opdracht

Iedere week zitten we met alle consultants samen om te denken welke opdrachtgevers interessant zijn om te benaderen. Tijdens dit uur bereid je je voor op de acquisitiegesprekken. Je bekijkt de website, openstaande vacatures en probeert de behoeftes bij de potentieel nieuwe klant te peilen tijdens een telefoongesprek. Kan Lakehouse helpen? Dan stuur je aan op een persoonlijke kennismaking.

16.30 - 17.00 uur: Update sturen naar de klant

De snoeppot gaat nog een keer rond, terwijl jij de laatste reacties verwerkt die zijn binnengekomen. Je stuurt een update naar de klant en vertelt over de laatste stand van zaken: wie je hebt benaderd, wie je hebt gesproken en hoe dat gesprek is gegaan. Dit doe je eens per week per klant. En dan? Laptop uit en lekker naar huis! Morgen weer een dag.

17.30 – 17.45 uur: Gebeld worden

Zoals gezegd gaat de communicatie met klanten en kandidaten de hele dag door. En het kan dus zomaar gebeuren dat een kandidaat jou na werktijd nog belt om te laten weten dat hij of zij de baan aanneemt. Zullen we wedden dat jij voor zo’n bericht ook thuis met veel plezier de telefoon opneemt? Dit is het beste gevoel om de avond mee te beginnen: je hebt een match gemaakt!

Bekijk alle openstaande vacatures voor consultants bij Lakehouse

No results found.

Ben jij niet op zoek naar een rol als consultant werving en selectie, maar lijkt het je wél leuk om bij ons te werken? We hebben nog veel meer vacatures openstaan. Van Online Marketeer tot Office Manager. Ontdek de mogelijkheden op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie.

Lakehouse in een notendop

Lakehouse is hét werving- en selectiebureau voor technische branches. Wij vinden, boeien en binden zowel bedreven medewerkers als ervaren specialisten en jong talent. Dat doen wij met onze bewezen methode en uitgebreide services op het gebied van werving en selectie. Voor grote bedrijven als BAM, Heijmans en Damen Shipyards en lokale partijen als R.A. Van Leeuwen, Ekwadraat en Eriks

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden