085-0737070 info@lakehouse.nl

Kandidaat

Wat zijn jouw ambities

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Zou je graag een functie hebben met meer verantwoordelijkheid? Of overweeg je je te laten bijscholen en aan de slag te gaan als technisch specialist?

Wat je ambities ook zijn: wij helpen ze graag te realiseren.

Kandidaat

Wat zijn jouw ambities

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Zou je graag een functie hebben met meer verantwoordelijkheid? Of overweeg je je te laten bijscholen en aan de slag te gaan als technisch specialist?

Wat je ambities ook zijn: wij helpen ze graag te realiseren.

Hoe wij kunnen helpen

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar zowel technisch personeel voor specialistische functies, als ervaren leiders voor het vervullen van managementposities. Ook staan onze deuren wagenwijd open voor starters die hun competenties, vaardigheden en vaktechnische kennis of leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een van de branches waar wij voor werken – de bouw, energie, infrastructuur, installatietechniek, vastgoed of industrie? Solliciteer dan nu op een van de openstaande vacatures, of doe een open sollicitatie. Dan kijken onze recruiters graag met je mee naar de mogelijkheden binnen ons uitgebreide netwerk.

Waarom je zou moeten kiezen voor een traject bij Lakehouse

v
w

Het sollicitatieproces bij Lakehouse ziet er zo uit

Stap 1: Eerste contact

Je wordt door een van onze headhunters benaderd voor een specifieke vacature. Je klopt zelf bij ons aan, omdat je een leuke vacature hebt gezien. Óf je doet een open sollicitatie, omdat je toe bent aan een nieuwe stap binnen de bouw, infrastructuur, energie, industrie, installatie of vastgoedsector.

Stap 2: Telefonische intake

Na het eerste contact online volgt een telefonisch intake. Daarbij nemen we kort het een en ander door. Onze recruiters proberen een eerste indruk van jou en je ambities te krijgen en geven wat achtergrondinformatie over de vacature. Zo bekijken we of er sprake is van een mogelijke match.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Als iedereen na de intake nog enthousiast is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij als kandidaat zien met wie je in zee gaat. Tegelijkertijd krijgen wij een beter beeld bij jou als persoon. Daardoor kunnen we beter beoordelen welke bedrijven en profielen bij je passen.

Stap 4: Naar de opdrachtgever

Uit alle kandidaten met wie we in gesprek zijn geweest maken we een selectie. Zit je daar bij? Dan ga je direct in gesprek met je potentiële werkgever om hen ervan te overtuigen dat je bij het bedrijf past. Er volgen diverse rondes. Met als doel dat je als laatste overblijft en een aanbieding krijgt

Stap 5: Indiensttreding

Is er een match? Dan treed je daadwerkelijk in dienst bij je nieuwe werkgever. Ook nadat je bent gestart op je nieuwe plek, houden wij graag contact. We zijn benieuwd of je nieuwe rol bevalt en horen graag of je op je plek zit. Daarom drinken we na een maand of drie nog een kop koffie samen.

Stap 6: Onboardingstraject (optioneel)

Heeft de opdrachtgever aanvullend op het werving- en selectieproces ook het onboardingpakket afgenomen? Dan blijven wij nog wat langer betrokken bij het inwerktraject. We zorgen voor een zachte landing met onder andere een persoonlijk ontwikkelplan, coaching en 360 graden feedback.

Voor deze vacatures zoeken wij nog kandidaten

Marketing Communicatie Manager Markthal

Marketing Communicatie Manager Markthal

Ben je een enthousiaste marketingprofessional en een echt organisatietalent? Lijkt het je leuk om te werken in de toonaangevende Markthal in het hart van Rotterdam? En weet je bezoekers te verleiden om naar het woon- en winkelgebouw te komen en hoe je de omzet van de winkeliers verder kunt verhogen? Dan hebben we dé marketingfunctie voor je. Smaakt naar meer? Lees dan gauw verder.

Vastgoed

Marketing

Junior

Rotterdam

Commercieel Manager

Commercieel Manager

Heb jij veiligheid hoog in het vaandel staan en wil je bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen in de bouw? Dan ben je helemaal op je plaats bij Aboma, de absolute marktleider op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouwbranche. Als Commercieel Manager ga jij met bestaande en potentiële nieuwe klanten in gesprek over manieren om het werk in hun ...

Advies & Consultancy

Commercieel

Senior

Ede

Account Manager Adviseurs & Eindgebruikers

Account Manager Adviseurs & Eindgebruikers

Toon je graag ondernemerschap en hou je ervan om zelfstandig te werken? Is netwerken je tweede natuur? En ben je er goed in om strategische projecten in de markt te signaleren die je kunt omzetten in kansrijke potentiële opdrachten? Dan hebben we een interessante functie voor jou als Account Manager Adviseurs & Eindgebruikers bij Hager Group. Hager Group is een elektrotechnische ...

Energie & Duurzaamheid

Commercieel

Medior

's-Hertogenbosch

Open sollicitaties

Zie je niets dat bij je past? Laat onze recruiters weten wat je ambities zijn in een open sollicitatie. Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Als die er niet direct zijn, voegen we je toe aan ons uitgebreide netwerk van professionals – in de bouw, energie, infrastructuur, vastgoed, installatietechniek en industrie. Zo weten we je in de toekomst snel te vinden!

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden