085-0737070 info@lakehouse.nl

Kandidaat

Wat zijn jouw ambities

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Zou je graag een functie hebben met meer verantwoordelijkheid? Of overweeg je je te laten bijscholen en aan de slag te gaan als technisch specialist?

Wat je ambities ook zijn: wij helpen ze graag te realiseren.

Kandidaat

Wat zijn jouw ambities

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Zou je graag een functie hebben met meer verantwoordelijkheid? Of overweeg je je te laten bijscholen en aan de slag te gaan als technisch specialist?

Wat je ambities ook zijn: wij helpen ze graag te realiseren.

Hoe wij kunnen helpen

Voor onze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar zowel technisch personeel voor specialistische functies, als ervaren leiders voor het vervullen van managementposities. Ook staan onze deuren wagenwijd open voor starters die hun competenties, vaardigheden en vaktechnische kennis of leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een van de branches waar wij voor werken – de bouw, energie, infrastructuur, installatietechniek, vastgoed of industrie? Solliciteer dan nu op een van de openstaande vacatures, of doe een open sollicitatie. Dan kijken onze recruiters graag met je mee naar de mogelijkheden binnen ons uitgebreide netwerk.

Waarom je zou moeten kiezen voor een traject bij Lakehouse

v
w

Het sollicitatieproces bij Lakehouse ziet er zo uit

Stap 1: Eerste contact

Je wordt door een van onze headhunters benaderd voor een specifieke vacature. Je klopt zelf bij ons aan, omdat je een leuke vacature hebt gezien. Óf je doet een open sollicitatie, omdat je toe bent aan een nieuwe stap binnen de bouw, infrastructuur, energie, industrie, installatie of vastgoedsector.

Stap 2: Telefonische intake

Na het eerste contact online volgt een telefonisch intake. Daarbij nemen we kort het een en ander door. Onze recruiters proberen een eerste indruk van jou en je ambities te krijgen en geven wat achtergrondinformatie over de vacature. Zo bekijken we of er sprake is van een mogelijke match.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Als iedereen na de intake nog enthousiast is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij als kandidaat zien met wie je in zee gaat. Tegelijkertijd krijgen wij een beter beeld bij jou als persoon. Daardoor kunnen we beter beoordelen welke bedrijven en profielen bij je passen.

Stap 4: Naar de opdrachtgever

Uit alle kandidaten met wie we in gesprek zijn geweest maken we een selectie. Zit je daar bij? Dan ga je direct in gesprek met je potentiële werkgever om hen ervan te overtuigen dat je bij het bedrijf past. Er volgen diverse rondes. Met als doel dat je als laatste overblijft en een aanbieding krijgt

Stap 5: Indiensttreding

Is er een match? Dan treed je daadwerkelijk in dienst bij je nieuwe werkgever. Ook nadat je bent gestart op je nieuwe plek, houden wij graag contact. We zijn benieuwd of je nieuwe rol bevalt en horen graag of je op je plek zit. Daarom drinken we na een maand of drie nog een kop koffie samen.

Stap 6: Onboardingstraject (optioneel)

Heeft de opdrachtgever aanvullend op het werving- en selectieproces ook het onboardingpakket afgenomen? Dan blijven wij nog wat langer betrokken bij het inwerktraject. We zorgen voor een zachte landing met onder andere een persoonlijk ontwikkelplan, coaching en 360 graden feedback.

Voor deze vacatures zoeken wij nog kandidaten

Senior Projectontwikkelaar

Senior Projectontwikkelaar

Wil jij bijdragen aan ambitieuze, spraakmakende projecten? En vind je de weg in het noorden van Nederland? Voor VanWonen zoeken we een Senior Projectontwikkelaar die woon- en leefomgevingen creëert voor de gezondste generaties. Ben je een motiverende regisseur met een sterke visie en doorzettingsvermogen? En ben je ondernemend en creatief? Lees dan gauw verder.

Vastgoed

Technisch

Senior

Groningen

Ontwerpmanager Bouwfysica & Brandveiligheid

Ontwerpmanager Bouwfysica & Brandveiligheid

Wil jij met jouw brede kennis van bouwfysica en brandveiligheid nieuwe, integrale oplossingen bedenken voor duurzame prefabappartementen? Voor Heijmans zijn wij op zoek naar een Ontwerpmanager Bouwfysica en Brandveiligheid. Je gaat werken voor de koploper in Nederland op het gebied van houtskeletbouw. Dat betekent dat jouw werk veel impact heeft en dat de oplossingen van jou en je team ...

Bouw

Technisch

Senior

Hilversum

Digital Manufacturing Lead

Digital Manufacturing Lead

Heb jij er plezier in om met automatisering zichtbare resultaten te boeken? Als Digital Manufacturing Lead bij Heijmans ben je onderdeel van een revolutie in de bouwindustrie. In de houtskeletbouwfabriek in Heerenveen bouwt Heijmans geautomatiseerd prefabwoningen. Door de automatisering van de processen te optimaliseren, help jij Heijmans om verder te groeien op dit terrein en zijn ambities ...

Bouw

Technisch

Senior

Heerenveen

Open sollicitaties

Zie je niets dat bij je past? Laat onze recruiters weten wat je ambities zijn in een open sollicitatie. Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Als die er niet direct zijn, voegen we je toe aan ons uitgebreide netwerk van professionals – in de bouw, energie, infrastructuur, vastgoed, installatietechniek en industrie. Zo weten we je in de toekomst snel te vinden!

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden