085-0737070 info@lakehouse.nl

R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. 

Partner van Lakehouse

R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. 

Partner van Lakehouse

R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. is het oudste bouwbedrijf van Alphen aan de Rijn. Een gevestigde naam die alles doet op het gebied van verbouwen, renoveren en transformeren in de Randstad. Van woningbouw tot utiliteit en van scholenbouw tot industrie. Het bouwbedrijf heeft met zo’n 20 man personeel al een schat aan kennis en kunde in huis en wil dat graag uitbreiden met nieuwe talenten in de bouw.

Sinds twee jaar is het R.A. Van Leeuwen een andere koers ingeslagen. Doel is om de historie zoveel mogelijk koesteren en tegelijkertijd verder te bouwen aan het bedrijf door te vernieuwen en verjongen. Om zo geleidelijk aan te groeien en steeds meer kansen in de markt te grijpen. Niet in de laatste plaats op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Aan die ambities kun jij een belangrijke bijdrage leveren

Directeur Wouter Hegeman: ‘Kleine organisatie, grote impact’

De organisatie vernieuwen en verjongen, processen verbeteren door te innoveren én potentie benutten op het gebied van verduurzaming. Als het aan de ambities van directeur Wouter Hegeman ligt, staat R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf in Alphen aan de Rijn een totale vernieuwingsslag te verwachten. ,,Ik nodig al onze medewerkers uit om mee te denken over de toekomst.”

5 redenen waarom mensen zo graag bij
R.A. Van Leeuwen werken

N

Een hecht team in een open en platte organisatie

N

Grote diversiteit in maatwerkprojecten; geen dag is daardoor hetzelfde

N

Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen als professional in de bouw

N

Een schat aan kennis en kunde in de organisatie, waarvan je veel kunt leren

N

De mogelijkheid om mee te denken over de koers van het bedrijf

Bekijk alle vacatures bij R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. in Alphen aan de Rijn

Wil jij werken in een gezellig team met ervaren vakmensen? Dan heb je geluk, want R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V. is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk de openstaande vacatures bij het oudste bouwbedrijf van Alphen aan de Rijn en solliciteer direct!

No results found.

Wil je meer weten over R.A. Van Leeuwen Bouwbedrijf B.V.?

Neem dan contact met ons op.

Bel mij

06-29239077

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden