085-0737070 info@lakehouse.nl

Executive Search

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een kandidaat voor een specifieke vacature? Krijg je die ene belangrijke positie zelf maar niet gevuld? Of reageert er niemand met een geschikt profiel? Wij helpen je graag uit de brand en nemen het hele proces van werving en selectie uit handen. 

Executive Search

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een kandidaat voor een specifieke vacature? Krijg je die ene belangrijke positie zelf maar niet gevuld? Of reageert er niemand met een geschikt profiel? Wij helpen je graag uit de brand en nemen het hele proces van werving en selectie uit handen.

Hoe wij kunnen helpen

De overspannen arbeidsmarkt vraagt om creatieve oplossingen. Daarom hebben wij onze eigen searchmethode ontwikkeld. Met onze persoonlijke aanpak, creatieve oplossingen en weloverwogen adviezen brengen wij de markt in beweging. We verruimen de keuze in kandidaten en vergroten de kans op een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer.

Tijdens het traject zorgen wij ervoor dat jij als klant precies weet waar je aan toe bent. We beginnen met het vergaren van marktinformatie en sturen jou iedere week een voortgangsrapportage. Na een maand vindt er standaard een evaluatie plaats. Oftewel: wij zijn open en transparant gedurende het hele proces. Hoe het werving- en selectietraject er verder uitziet, lees je hieronder.

Zo ziet het proces van werving en selectie eruit

Stap 1: Aanvraag

Laat ons telefonisch of per mail weten met welk wervingsprobleem je zit. In veel gevallen is dat een vacature die je zelf niet kunt vervullen. Misschien vanwege de schaarste op de markt. Misschien omdat je te weinig tijd hebt om zelf actief kandidaten te benaderen.

Stap 2: Intakegesprek

Wij komen graag bij je langs voor een intake en willen alles weten over de vacature, de afdeling en het bedrijf waar wij een kandidaat voor moeten werven. Zo kunnen we goed meedenken en een eerste selectie al beter toespitsten op de behoeftes van het bedrijf.

Stap 3: Aan de slag

Wij maken een functieprofiel, schrijven een prikkelende vacaturetekst en bepalen de inzet van andere tools. Vervolgens doen wij een beroep op ons netwerk en gaan we met behulp van slimme wervingstechnieken actief op zoek naar geschikte kandidaten

Stap 4: Telefonisch interview

Met de kandidaten die interesse hebben in de vacature voeren wij een eerste telefoongesprek, waarin we hen beter leren kennen. Op basis daarvan gaan wij na of het een mogelijke match is. We maken een longlist van de gegadigden en leggen deze aan jou voor.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van het cv en de eerste indruk bepalen we samen wie op de shortlist komen te staan. Deze kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek bij Lakehouse. Hierbij gaan we wat dieper in op onder andere hun ervaring en persoonlijke kenmerken.

Stap 6: Tweede gesprek

Na het persoonlijke kennismakingsgesprek peilen we nogmaals de interesse bij de kandidaten van onze voorkeur. Bij wederzijds goedvinden nodigen we een selectie van de beste kandidaten uit voor een tweede gesprek bij jou als opdrachtgever.

Stap 7: De laatste ronde

Wie er doorgaat naar de laatste ronde is aan jullie. Uit het laatste gesprek met de directeur of het afdelingshoofd komt zonder meer een match. Onze consultants gaan namelijk net zo lang door tot ze de juiste kandidaat hebben gevonden.

Deze organisaties gingen je voor

Vijverberg
BAM
Heijmans
Metterwoon
Alfen
R.A. Van Leeuwen
DWA
Klepierre
HSM Steelstructies
Johnson Controls
D vd Steen
Bunnik Groep
AM
Schneider Electric
Damen Shipyards Group
Stato
Segesta Groep
Baas BV
Energiewacht
Liander
Bureau Veritas
Betonvereniging
CFP Green Buildings
MSO Group
Chargewell
Ekwadraat
ERIKS
Bim & Beyond
NX Filtration
Infestos

Waarom je zou moeten kiezen voor een traject bij Lakehouse

w
Z

Branches waar wij gespecialiseerd in zijn

Bouw
Infrastructuur
energie
Bouw
Bouw
Vastgoed

Hulp nodig bij werving en selectie? Neem contact op!

Heb jij een concreet wervingsvraagstuk, ben je benieuwd naar onze tarieven, of heb je een andere vraag met betrekking tot executive search in de energie, bouw, vastgoed, infrastructuur of industrie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag verder.

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden