085-0737070 info@lakehouse.nl

Over Lakehouse

Lakehouse is de betrouwbare werving- en selectiepartner van bedrijven in de branches bouw, vastgoed, infrastructuur, industrie, installatietechniek en energie. Wij nemen je het hele proces van werving en selectie uit handen, of het nu gaat om vaste krachten of versterking op interimbasis. En met onze aanvullende dienstverlening zorgen wij zelfs voor een zachte landing in de organisatie. Zo komt talent tot bloei!

Over Lakehouse

Lakehouse is dé one-stop-shop voor al je wervingsvraagstukken. Wij helpen bij het vinden, binden en boeien van zowel bedreven medewerkers als jong talent. Dat doen we specifiek voor de branches bouw, vastgoed, infrastructuur, industrie en energie. Door middel van onze diensten werving & selectie, detachering & interim management en traineeships op maat, waarmee we starters opleiden tot kundige professionals.

De visie van Lakehouse

Samen zijn we succesvol

Doelgericht, verbindend, persoonlijk en transparant. Dat zijn onze kernwaarden. Onze hele werkwijze is daarvan doordrenkt – van de uitgebreide intake tot de persoonlijke evaluatie. Samen zijn we succesvol, daarvan zijn we bij Lakehouse overtuigd. Dat geldt niet alleen voor ons team, waarin ervaren consultants samenwerken met gespecialiseerde researchers om de beste kandidaten te vinden. Het geldt ook voor de relatie met onze klanten. Want hoe beter wij hen kennen, hoe gerichter we voor hen kunnen zoeken naar de beste match.

 

De juiste persoon voor de job

De vacatures waarvoor onze opdrachtgevers ons inschakelen, zijn cruciale functies om de organisatie verder te brengen. Wij voelen dan ook een grote verantwoordelijkheid om de juiste kandidaat te plaatsen. Iemand die niet alleen de benodigde kennis en ervaring heeft, maar ook wat persoonlijkheid en instelling betreft de juiste match is. Met onze bewezen methode en moderne tools vinden wij de juiste persoon voor de job.

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

Een duurzame match

Een baan is vandaag misschien niet meer voor het leven, maar heeft wel een behoorlijke impact op het leven. Wij moedigen opdrachtgevers en kandidaten daarom aan de tijd te nemen om elkaar goed te leren kennen en een gedegen afweging te maken. Lakehouse is een werving- en selectiebureau dat gaat voor het beste resultaat. Wij zetten in op een duurzame match en komen met creatieve oplossingen als de situatie daarom vraagt.

Waarin wij ons onderscheiden

w
Z

Benieuwd naar de gezichten achter Lakehouse? Maak kennis met onze medewerkers!

We helpen je graag uit de brand.

Kun jij hulp gebruiken bij werving en selectie van kundig personeel, ben je op zoek naar een tijdelijke kracht, of wil je starters opleiden tot bedreven professionals in schaarse profielen? 

Bel mij

06-29239077

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden