085-0737070 info@lakehouse.nl

Over Lakehouse

Lakehouse is dé one-stop-shop voor al je wervingsvraagstukken. Wij helpen bij het vinden, binden en boeien van zowel bedreven medewerkers als jong talent. Dat doen we specifiek voor de branches bouw, vastgoed, infrastructuur, industrie en energie. Wij nemen het gehele traject van werving en selectie uit handen en vinden voor iedere vacature de beste kandidaat.

Over Lakehouse

Lakehouse is dé one-stop-shop voor al je wervingsvraagstukken. Wij helpen bij het vinden, binden en boeien van zowel bedreven medewerkers als jong talent. Dat doen we specifiek voor de branches bouw, vastgoed, infrastructuur, industrie en energie. Door middel van onze diensten werving & selectie, detachering & interim management en traineeships op maat, waarmee we starters opleiden tot kundige professionals.

Het verhaal van Lakehouse

Opgericht in 2020

Lakehouse is in 2020 opgericht door Maarten Schouten, een ervaren consultant die zijn strepen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Zijn doel? Klanten volledig ontzorgen door de procedure van werving en selectie compleet uit handen te nemen. Zodat jij je kunt bezighouden met je core business, terwijl wij ons netwerk, onze kennis en onze tools inzetten om de juiste kandidaat voor de openstaande functie te zoeken én vinden.

 

Mijmeren in een lakehouse

Het hoofdkantoor van Lakehouse is gevestigd in Gouda, vlak bij de Reeuwijkse Plassen. Een plek waar veel plashuizen langs het water staan. Lakehouse is daarvan niet alleen de letterlijke vertaling, maar ook een metafoor voor onze service. Een plashuis is namelijk een plek waar je tot bezinning komt en waar je, terwijl je over het meer kijkt, mijmert over de belangrijke keuzes in het leven.

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

Kwaliteit boven kwantiteit

Een baan is anno 2021 misschien niet meer voor het leven, maar het heeft wél een behoorlijke impact op het leven. Wij erkennen dat en moedigen daarom aan de tijd te nemen om elkaar goed te leren kennen en een gedegen afweging te maken. Lakehouse is geen cv-fabriek, maar een bureau dat gaat voor het beste resultaat. Wij zetten kwaliteit boven kwantiteit en komen met creatieve oplossingen als het moet.

Waarin wij ons onderscheiden

w
Z

Benieuwd naar de gezichten achter Lakehouse? Maak kennis met onze medewerkers!

We helpen je graag uit de brand.

Kun jij hulp gebruiken bij werving en selectie van kundig personeel, ben je op zoek naar een tijdelijke kracht, of wil je starters opleiden tot bedreven professionals in schaarse profielen? 

Bel mij

06-29239077

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden