085-0737070 info@lakehouse.nl

Traineeships

Door middel van een maatwerk opleidingsprogramma, stomen we starters op de arbeidsmarkt klaar voor moeilijk invulbare functies en managementposities. Met als resultaat een productieve én kwalitatieve medewerker binnen zeer korte termijn.

Interesse in een traineeship? Neem dan contact op!

Traineeships 

Door middel van een maatwerk opleidingsprogramma, stomen we starters op de arbeidsmarkt klaar voor moeilijk invulbare functies en managementposities. Met als resultaat een productieve én kwalitatieve medewerker binnen zeer korte termijn.

Interesse in een traineeship? Neem dan contact op!

Starters voor technische functies & management posities

De vijver waarin we vissen is klein. Talent is schaars en bij sommige functies is er sprake van een mismatch op de arbeidsmarkt. Dat maakt het lastig om de juiste kandidaat voor die ene vacature te vinden. De oplossing? Een traineeship. Middels een maatwerk opleidingsprogramma, stoomt Lakehouse starters klaar voor specialistische functies en managementposities.

Het mes snijdt hierbij aan twee kanten: de opdrachtgever kan binnen zeer korte termijn rekenen op een productieve én kwalitatieve medewerker. De trainee ontwikkelt zich in competenties, vaardigheden en vaktechnische kennis en bieden we vooruitzicht op een mooi carrièrepad. Benieuwd hoe een traineeshiptraject bij Lakehouse eruit ziet? Lees dan verder.

Zo ziet het traineeshiptraject bij Lakehouse eruit

Stap 1: Aanvraag

Bel of mail ons met je hulpvraag. Misschien is je personeelsbestand vergrijsd, heb je behoefte aan een nieuwe generatie managers, of lukt het je niet een geschikte kandidaat te vinden voor een specialistische functie waarvan het aanbod op de arbeidsmarkt schaars is.

Stap 2: Intakegesprek

Wij komen graag bij je langs om ons te verdiepen in het bedrijf, de afdeling en het precieze vraagstuk. Tijdens een intake gesprek gaan we samen na of het interessant is om starters in te zetten en hen middels een traineeship op te leiden tot de kandidaat die jij zoekt.

Stap 3: Aan de slag

Als een traineeship inderdaad de oplossing is, bedenken wij een opleidingsprogramma op maat. Welke competenties passen bij de specifieke functie, welke vaardigheden moet een trainee ontwikkelen en welk profiel, welke opleiding en welke achtergrond past daar bij?

Stap 4: Werven starter

Lakehouse investeert in naamsbekendheid bij studenten en starters op de arbeidsmarkt. Doordat we zulke warme banden hebben met young professionals, vinden wij altijd wel een trainee die past bij de functie en de ambitie heeft om deze rol voor langere tijd te vervullen.

 

 

Stap 5: Selectiegesprek

Zodra wij een aantal trainees hebben geselecteerd, regelen wij een gesprek met jou als opdrachtgever. Op basis van dat gesprek kun jij kiezen wie het beste past bij het bedrijf. De kandidaat kan meteen aan de slag, of wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Stap 6: Programma van start

Als iedereen enthousiast is, gaat de traineeship van start. Naast de inhoudelijke opleiding, organiseren wij vanuit Lakehouse meerdere coachingsessies jaar om de trainee te begeleiden. Halverwege bespreken we in een 360-graden-feedbackgesprek hoe het gaat.

Stap 7: Eindevaluatie en indiensttreding

Na afloop van het opleidingsprogramma, treedt de trainee in dienst. Dit gebeurt volgens het aangeboden carrièrepad dat we voor aanvang van het programma hebben uitgestippeld. We houden een eindevaluatie, waarbij ook wij openstaan voor feedback, zodat wij onze diensten kunnen blijven verbeteren.

Deze organisaties gingen je al voor

Unica
Vijverberg
Strukton Rail
BAM
Heijmans
Strukton Worksphere
Damen
Metterwoon
Alfen
R.A. Van Leeuwen
DWA
Klepierre
HSM Steelstructies
Sweco
Johnson Controls
Compass
D vd Steen
Schneider Electric
Bunnik Groep

Interesse in een trainee? Neem contact met ons op!

Heb jij interesse in het starten van een traineeship, ben je benieuwd naar onze ervaringen met starters of heb je een andere vraag met betrekking tot young professionals in de bouw, industrie, energie, infrastructuur of het vastgoed? 

Sta jij zelf op het punt om de arbeidsmarkt te betreden en wil je weten wat Lakehouse voor je ontwikkeling kan betekenen? Laat het ons weten!

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden