085-0737070 info@lakehouse.nl

Bunnik Groep

Partner van Lakehouse

Bunnik Groep

Partner van Lakehouse

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Met een hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn ligt de focus vooral ‘op het Groene Hart van Nederland’. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, gebiedsbeheer en groen. Projecten variëren van binnenstedelijke reconstructies van riolering en bestratingen tot de aanleg van parken plus het onderhoud daarvan en het beheer van groen in de wijk.

Sinds 2018 maakt Bunnik Groep deel uit van de Biggelaar Groep. De organisatie is de afgelopen jaren in rap tempo geprofessionaliseerd. Processen zijn verbeterd, geautomatiseerd en gestructureerd. Met de visie om een veilige en gezonde leefomgeving te creëren voor ons en onze kinderen. Daar kun ook jij als expert in jouw vak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Directeur Frank Mollenhof: ‘Onze ambitie? De beste worden!’

Bunnik Groep is nu al een sterke lokale speler in de regio van Alphen aan den Rijn en directeur Frank Mollenhof hoopt dat in de toekomst vooral zo te blijven. ,,We willen niet groeien om te groeien. Door de focus te leggen op kwaliteit, willen we de beste worden in wat we doen: waterveilige kades, infrastructuur en groenvoorzieningen ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daarom blijven we ons continu ontwikkelen en investeren we graag in ons grootste goed: onze medewerkers.”

5 redenen waarom mensen zo graag bij
Bunnik Groep werken

N

Focus op het Groene Hart van Nederland: projecten zijn veelal dicht bij huis

N

Uitdagend werkgebied onder andere door de slappe bodem en binnenstedelijke projecten

N

Een open, transparante organisatie, waar we van onze fouten leren

N

Volop ontwikkelingsmogelijkheden 

N

Gezellige informele werksfeer

Bekijk alle vacatures bij Bunnik Groep in Alphen aan den Rijn

Commercieel Manager

Commercieel Manager

Klopt jouw commerciële hart voor het Groene Hart? Voor Bunnik Groep zijn wij op zoek naar een Commercieel Manager die bijdraagt aan de groei van dit ambitieuze aannemersbedrijf in Alphen aan den Rijn. Bunnik Groep werkt in het publieke domein en wil Nederland iedere dag een beetje mooier maken, of het nu gaat om groener, schoner, beter bereikbaar, veiliger of duurzamer. Wil jij bijdragen aan ...

Infra

Commercieel

Medior

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsleider Groenvoorziening & Gebiedsbeheer

Bedrijfsleider Groenvoorziening & Gebiedsbeheer

De toekomst is groen! Daarom zijn wij voor Bunnik Groep op zoek naar een gedreven, ondernemende Bedrijfsleider Groenvoorziening & Gebiedsbeheer die helpt om het bedrijf strategisch en operationeel naar een volgende fase te brengen. Wil jij werken voor een professionele, lokale speler die zeer actief is in verduurzaming en het ontwikkelen van nieuwe technieken? En wil je met je team ...

Infra

Technisch

Management / Directie

Alphen aan den Rijn

Wil je meer weten over Bunnik Groep

Neem dan contact met ons op.

Bel mij

06-29239077

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden