085-0737070 info@lakehouse.nl

Maarten Schouten

“Een persoonlijke benadering, de tijd nemen voor een klant en investeren in een langdurige samenwerking. Dat is waar ik als Directeur bij Lakehouse voor sta.”

Maarten Schouten

“Een persoonlijke benadering, de tijd nemen voor een klant en investeren in een langdurige samenwerking. Dat is waar ik als directeur en senior adviseur bij Lakehouse voor sta.”

Maarten Schouten

Werkwijze

“Een persoonlijke benadering, de tijd nemen voor een klant en investeren in een langdurige samenwerking. Dat is waar ik als Directeur bij Lakehouse voor sta. Mijn drijfveer is het maken van de juiste match. Ik kom met passende en creatieve oplossingen voor de huidige arbeidsmarktuitdagingen. Custom made solutions die direct uitvoerbaar zijn en daadwerkelijk het verschil maken. Ik streef naar tevredenheid bij zowel kandidaten als opdrachtgevers, zodat ze echt iets voor elkaar kunnen betekenen door samen te werken. Vaak vragen klanten zich af waarom het ons wel lukt om de juiste kandidaat te vinden. Een groot deel van onze oplossingen zit in onze kennis, ons netwerk, ervaring, tijd en doorzettingsvermogen.”

Achtergrond

Maarten heeft een achtergrond in bestuurskunde en ruim 19 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling. Hij startte in 2004 als Accountmanager bij een uitzendbureau, werd al snel mede-eigenaar en bereikte samen met zijn compagnons grote successen. In 2010 deden zij het bureau van de hand en begon Maarten als Consultant bij werving- en selectiebureau YER. Daar zette hij de afdeling vastgoed, bouw, infra en energie op, wat uitgroeide tot een landelijk team met 35 consultants en 250 professionals die werkten bij toonaangevende organisaties in de bouw en infra. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ook bij Maarten. Eind 2019 besloot hij te ondernemen. In 2020 werkte hij als Interim Manager – bij onder meer Strukton Worksphere, Vijverberg en Strukton Rail – en ondertussen werkte hij aan de oprichting van Lakehouse BV. Hét werving- en selectiebureau dat zich richt op de branches vastgoed, bouw, industrie & energie.

De groei van Lakehouse

Inmiddels kijkt Maarten met trots terug op de start en groei van Lakehouse. Van twee collega’s naar een team met 13 professionals. Van een onbekende speler in de markt naar een gevestigde naam die haar plek heeft verdiend. “Ondanks de uitdagingen op de arbeidsmarkt de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd om onze klanten professioneel en succesvol te ondersteunen. Hoogconjunctuur, een tekort aan nieuwe medewerkers en vergrijzing vormden een uitdaging. Vacatures zijn er genoeg, maar geschikte kandidaten leken moeilijk te vinden. Gelukkig blijken onze aanpak en combinatie van tools succesvol. We werken veelvuldig met een uitgebreide recruitment- en brandingcampagne bestaande uit onder andere een videovacature, vacaturetekst geschreven door een professional en uitgebreide socialmediacampagne. Uiteraard zijn we voortdurend op zoek naar verbeteringen, nieuwe tools en procesoptimalisatie. Ons researchteam ontwikkelt zich continue om klanten nog beter te informeren en nog datagerichter te werken.”

Contactgegevens

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden