085-0737070 info@lakehouse.nl

Recruitment Bureau

Voor executives in de techniek

Lakehouse is hét Executive Search Recruitment Bureau voor de techniek. Wij vinden, boeien en binden bedreven medewerkers, specialisten en jong talent. Onze specialismen zijn de branches bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek en vastgoed. We zijn vooral actief in Rotterdam en Den Haag en omgeving. Met onze unieke werkwijze vinden we gegarandeerd de beste match.

Of bel ons 085-0737070

Recruitment Bureau

Voor executives in de techniek

Lakehouse is hét Executive Search Recruitment Bureau voor de techniek. Wij vinden, boeien en binden bedreven medewerkers, specialisten en jong talent. Onze specialismen zijn de branches bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek en vastgoed. We zijn vooral actief in Rotterdam en Den Haag en omgeving. Met onze unieke werkwijze vinden we gegarandeerd de beste match.

Of bel ons 085-0737070

Waarom behoort Lakehouse tot de beste executive search recruitment bureaus voor techniek?

Lakehouse is transparant, persoonlijk, verbindend én doelgericht. Dat zie je terug in onze werving en selectie:

    • We hebben een unieke werkwijze: een researcher en een consultant werken samen aan één vacature.
    • Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.
    • Met een combinatie van werving, selectie, assessments en eventueel een drijfverentest en coaching zorgen wij voor een bemiddeling die 100% matcht. Daarbij gaat het ons niet alleen om harde eisen, zoals opleiding en ervaring, maar ook om persoonlijke kwaliteiten.
    • Wij denken met je mee, zijn ondernemend, kritisch en volhardend: we gaan door tot we succesvol zijn.
    • We houden je op de hoogte: elke week krijg je een statusupdate van je vacature.
    • Je krijgt zes maanden garantie op elke plaatsing.

Recruitment specialist in de technische sector

Als specialist in de werving van technisch specialisten en leiders in technische branches heeft Lakehouse goed zicht op ontwikkelingen in de sectoren bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek en vastgoed. 

Gebrek aan technisch geschoold personeel is in deze branches goed te merken. Hoe vind je in een krappe markt gekwalificeerd personeel? En wat kun je doen om talent aan je te binden?

Onze aanpak voor de beste, duurzame executive search

Voor een vacature koppelen we een researcher aan een consultant. Allebei zijn ze gespecialiseerd in recruitment in de bouw, energie, industrie, infrastructuur, installatietechniek of het vastgoed. Ze zijn daarom goed op de hoogte van de technische functies in zo’n branche, maar hebben ook al een eigen pool van kandidaten die ze kunnen benaderen.

Researchers en consultants vormen zich een beeld van de organisatie, de functie en hoe de ideale kandidaat eruitziet. Dat gaat om harde eisen als opleiding en ervaring, maar ook om persoonlijke kwaliteiten. Iemand moet in het team passen.

Management Recruitment Vastgoed

Ben je voor het beheer van je vastgoedportefeuille op zoek naar bijvoorbeeld een assetmanager, een technisch manager of een teamleider beheer? Wij hebben researchers en consultants die gespecialiseerd zijn in real estate recruitment. Zij vinden het commercieel, technisch en analytisch sterke talent dat garant staat voor succesvolle exploitatie en tevreden gebruikers van jouw panden.

Management Recruitment Bouwsector

De bouwsector ontwikkelt zich in een hoog tempo. Het streven naar duurzaamheid gaat daarbij hand in hand met de wens om snel en kostenefficiënt te bouwen. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor de manier van werken in de bouwbranche en daarmee ook voor het type medewerkers waaraan behoefte is. Lakehouse kent alle ins en outs van de bouwsector. Wij verzorgen graag de werving en selectie van een innovatiemanager, ontwerpmanager, projectleider of andere executive of technisch specialist voor jouw bouwonderneming.

Management Recruitment Energie

Dankzij de energietransitie is ook de energiesector volop in beweging. Op deze overspannen arbeidsmarkt is het een kunst om de juiste kandidaten te vinden voor managementfuncties en gespecialiseerde technische functies. Onze researchers benaderen niet alleen actief zoekende kandidaten, maar polsen ook latent zoekenden. Dat zijn mensen die nog niet van plan zijn om van baan te veranderen, maar die wel geïnteresseerd kunnen raken als het om de juiste functie bij het juiste bedrijf gaat. Met een persoonlijke benadering lukt het om hen aan tafel te krijgen. Dankzij onze verfijnde zoekacties vinden wij het schaarse talent dat je nodig hebt.

Interim management Energie

In de energiebranche ligt de nadruk op de energietransitie. Iedereen wil zonnepanelen en een elektrische auto, maar daarvoor moet de capaciteit van het elektriciteitsnet omhoog. Daar is veel werk te verrichten en de vraag naar mensen met kennis van elektrotechniek is dan ook geëxplodeerd. In ons netwerk bevinden zich topkandidaten voor bijvoorbeeld hoogspanningsprojecten, evenals adviseurs en kwaliteitsmanagers.

Recruitment Bureau Rotterdam en Den Haag en omstreken

Vanuit ons wervings- en selectiebureau in Gouda bemiddelen wij veel voor technische bedrijven in Rotterdam en Den Haag en omstreken. Ons werkgebied beslaat uiteraard de Randstad en het Groene Hart, maar ons netwerk reikt tot ver daarbuiten. Neem dus gerust contact met ons op!

executive search recruitment bureau Lakehouse Recruitment

Zo ziet het proces van werving en selectie eruit

Stap 1: Aanvraag

Laat ons telefonisch of per mail weten met welk wervingsprobleem je zit. In veel gevallen is dat een vacature die je zelf niet kunt vervullen. Misschien vanwege de schaarste op de markt. Misschien omdat je te weinig tijd hebt om zelf actief kandidaten te benaderen.

Stap 2: Intakegesprek

Wij komen graag bij je langs voor een intake en willen alles weten over de vacature, de afdeling en het bedrijf waar wij een kandidaat voor moeten werven. Zo kunnen we goed meedenken en een eerste selectie al beter toespitsten op de behoeftes van het bedrijf.

Stap 3: Aan de slag

Wij maken een functieprofiel, schrijven een prikkelende vacaturetekst en bepalen de inzet van andere tools. Vervolgens doen wij een beroep op ons netwerk en gaan we met behulp van slimme wervingstechnieken actief op zoek naar geschikte kandidaten

Stap 4: Telefonisch interview

Met de kandidaten die interesse hebben in de vacature voeren wij een eerste telefoongesprek, waarin we hen beter leren kennen. Op basis daarvan gaan wij na of het een mogelijke match is. We maken een longlist van de gegadigden en leggen deze aan jou voor.

Stap 5: Kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van het cv en de eerste indruk bepalen we samen wie op de shortlist komen te staan. Deze kandidaten nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek bij Lakehouse. Hierbij gaan we wat dieper in op onder andere hun ervaring en persoonlijke kenmerken.

Stap 6: Tweede gesprek

Na het persoonlijke kennismakingsgesprek peilen we nogmaals de interesse bij de kandidaten van onze voorkeur. Bij wederzijds goedvinden nodigen we een selectie van de beste kandidaten uit voor een tweede gesprek bij jou als opdrachtgever.

Stap 7: De laatste ronde

Wie er doorgaat naar de laatste ronde is aan jullie. Uit het laatste gesprek met de directeur of het afdelingshoofd komt zonder meer een match. Onze consultants gaan namelijk net zo lang door tot ze de juiste kandidaat hebben gevonden.

Deze organisaties gingen je voor

Vijverberg
BAM
Heijmans
Metterwoon
Alfen
R.A. Van Leeuwen
DWA
Klepierre
HSM Steelstructies
Johnson Controls
D vd Steen
Bunnik Groep
AM
Schneider Electric
Damen Shipyards Group
Stato
Segesta Groep
Baas BV
Energiewacht
Liander
Bureau Veritas
Betonvereniging
CFP Green Buildings
MSO Group
Chargewell
Ekwadraat
ERIKS
Bim & Beyond
NX Filtration
Infestos

Waarom je zou moeten kiezen voor een traject bij Lakehouse

w
Z

Branches waar wij gespecialiseerd in zijn

Bouw
Infrastructuur
energie
Bouw
Bouw
Vastgoed

Op zoek naar executive search recruitment bureau? Neem contact op!

Heb jij een concreet wervingsvraagstuk, ben je benieuwd naar onze tarieven, of heb je een andere vraag met betrekking tot executive search in de energie, bouw, vastgoed, infrastructuur of industrie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag verder.

Bel ons

085-0737070

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden