085-0737070 info@lakehouse.nl

Amber Davidse

Marketing Manager

“De basis voor succesvolle matches begint met zichtbaar zijn – op social media, in de zee van vacatures én op Google. Als Marketing Manager bij Lakehouse zorg ik daarvoor. Ik wil dat de vacatures van onze klanten opvallen en de aandacht trekken binnen ons netwerk. Dit netwerk stijgt wekelijks, maar op dit moment hebben we een indrukwekkend aantal van meer dan 2.400 volgers! De vacatures van onze klanten deel ik binnen dit netwerk en ver daarbuiten door precieze targeting en opvallende campagnes.”

“Daarnaast let ik op de trends die relevant zijn bij Lakehouse. Samen met ons team zorg ik ervoor dat Lakehouse het beste kan bieden aan onze klanten. Zij moeten vacatures via onze website snel kunnen vinden en eenvoudig kunnen solliciteren. Interactie op social media maakt dit proces soepeler. Ook moeten kandidaten onze vacatures in één oogopslag op hun mobiel kunnen zien. Toch is het niet alleen Lakehouse dat bekendheid verdient, ook onze klanten verdienen een aantrekkelijk werkgeversmerk op onze website. Daar werk ik als Marketing Manager dagelijks aan – met veel plezier!”

Achtergrond

Amber Davidse heeft een achtergrond in communicatie- en taalwetenschappen. Met haar eigen onderneming helpt zij bedrijven bij het aanpakken van hun digitale vraagstukken en weet ze altijd een oplossing te vinden. Zo ook voor Lakehouse. Hoe laten we onze vacatures opvallen? Hoe behouden we onze goede Google-positie? Hoe brengen we onze campagnes onder de aandacht van de juiste doelgroep? Dankzij Ambers jonge geest en toch uitgebreide werkervaring weet zij Lakehouse online een groot bereik en uitstekende reputatie te geven.

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden