085-0737070 info@lakehouse.nl

Caitlin Hoogenboom

“Vacatures onder de aandacht brengen bij kandidaten én onze opdrachtgevers op de hoogte brengen van het aanbod. Dat is wat ik als Online Marketeer voor Lakehouse doe door content te creëren voor de social mediakanalen. ”

Caitlin Hoogenboom

“Vacatures onder de aandacht brengen bij kandidaten én onze opdrachtgevers op de hoogte brengen van het aanbod. Dat is wat ik als online marketeer voor Lakehouse doe door content te creëren voor de social mediakanalen. ”

Caitlin Hoogenboom

Online Marketeer

,,Vacatures onder de aandacht brengen bij kandidaten én onze opdrachtgevers op de hoogte brengen van het aanbod. Dat is wat ik als Online Marketeer voor Lakehouse doe door content te creëren voor de social mediakanalen. Ik schrijf over de laatste trends in de technische branches, deel ervaringen van klanten en houd onze volgers up-to-date van de ontwikkelingen binnen Lakehouse. Zo weet je als opdrachtgever of kandidaat precies met wie je in zee gaat en waar wij als werving- en selectiebureau voor staan: een persoonlijke aanpak, bewezen wervingsmethode en transparante processen.”

Achtergrond

Met een hbo-diploma communicatie op zak en ervaring in het creëren van verschillende soorten content is Caitlin Hoogenboom een bedreven Online Marketeer. Dankzij haar leergierigheid blijft ze zich verdiepen in nieuwe onderwerpen. Nu dompelt ze zich onder in de technische branches waarin Lakehouse is gespecialiseerd. Zodat ze precies weet hoe ze doelgroep aan moet spreken. Caitlin zorgt met haar professionaliteit en creativiteit niet alleen voor de zichtbaarheid van Lakehouse zelf, maar ook voor de vacatures die wij invullen. Dat helpt bij het vinden, boeien en binden van personeel.

Contactgegevens

caitlinhoogenboom@lakehouse.nl

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden