085-0737070 info@lakehouse.nl

Dominika Adamczyk

“Door alle processen op kantoor goed te organiseren hebben mijn collega’s hier geen omkijken naar en kunnen zij zich volledig focussen op hun werk.”

Dominika Adamczyk

“Door alle processen op kantoor goed te organiseren hebben mijn collega’s hier geen omkijken naar en kunnen zij zich volledig focussen op hun werk.”

Dominika Adamczyk

Office manager

Als office manager bij Lakehouse zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ik beheer de agenda’s van de consultants en directie, verzorg de inkomende en uitgaande communicatie en zorg dat het kantoor een fijne werkplek is. Van de koffie tot aan de champagne om te vieren dat er een match gemaakt is. Door alle processen goed te organiseren, hebben mijn collega’s hier geen omkijken naar en kunnen zij zich volledig focussen op hun eigen werkzaamheden. Daar hebben onze klanten en kandidaten ook profijt van.”

“Dagelijks doe ik mijn best om voor een goede sfeer te zorgen. Niet alleen voor mijn collega’s; ik wil ook dat klanten en kandidaten zich op hun gemak voelen als ze ons kantoor bezoeken. Daar zorg ik als eerste aanspreekpunt graag voor. Ik begroet hen bij de receptie en bied altijd iets verfrissends te drinken aan voordat ik hen naar de vergaderruimte begeleid. Gezien mijn diverse taken is het belangrijk prioriteiten te kunnen stellen en alles nauwkeurig bij te houden. Mijn zelfstandigheid en gestructureerde manier van werken komen daarbij goed van pas!”

Achtergrond

Dominika Adamczyk studeerde international tourism management en heeft eerdere werkervaring als assistant leisure manager en personal assistant. Dankzij haar achtergrond weet ze als geen ander wat gastvrijheid betekent. Dat komt haar in de rol van office manager bij Lakehouse goed van pas. Dominika is het eerste aanspreekpunt voor klanten en kandidaten als het gaat om het inplannen van afspraken en het ontvangen van gasten op ons kantoor. Daarnaast ontzorgt ze de consultants en directeur en levert ze een belangrijke bijdrage aan een prettige werksfeer. Zo maakt ze ons werk nóg leuker.

Contactgegevens

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden