085-0737070 info@lakehouse.nl

Een nieuw avontuur voor Stephanie Griotti

door

In maart 2021 ben ik gestart als Research Consultant bij Lakehouse in Gouda. In mijn rol als researcher benader ik proactief kandidaten voor één van onze opdrachtgevers.

Op dit moment studeer ik Human Research Management. Een belangrijk onderdeel van HR is het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Wat zijn de beweegredenen van een kandidaat? Hoe overtuig je iemand om toch te kiezen voor die ene baan? Voordat ik bij Lakehouse kwam werken heb ik Airline Management gestudeerd en jaren gewerkt als stewardess. Een totaal andere baan zou je denken, toch zijn er veel overeenkomsten met het werk dat ik nu doe bij Lakehouse. Ik had veel contact met verschillende mensen en was veel aan het netwerken. Dit helpt mij dan ook in de benadering van potentiele kandidaten.

Huidige functie

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor de voorselectie van kandidaten bij verschillende werving & selectie procedures. Onze opdrachtgever een optimale service verlenen en persoonlijk contact onderhouden zijn de dingen die ik erg belangrijk vind. De perfecte match vinden geeft mij enorm veel voldoening.

Mijn ervaring met Lakehouse

Een totaal andere functie, na 4,5 jaar in de hospitality branche gewerkt te hebben. Toch heb ik het erg naar mijn zin, ik ben warm ontvangen door mijn collega’s en ik leer iedere dag weer. Van het werk dat ik doe, word ik erg enthousiast! Met name het contact met de kandidaten geeft mij veel voldoening. Ik ben dankbaar voor deze kans en zie het als een waardevolle stap in mijn carrière.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Bel ons

085-0737070

Waarin wij ons onderscheiden

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden