085-0737070 info@lakehouse.nl

Hard werken loont: Gaby start als consultant

door

Per januari 2021 ben ik in dienst getreden als Research Consultant bij Lakehouse te Gouda. Lakehouse is in 2020 opgericht door Maarten Schouten, een ervaren consultant die zijn strepen in het vak ruimschoots heeft verdiend. Mijn huidige functie bij Lakehouse is Research Consultant, waar ik kandidaten proactief benader. Een positieve werkmethode, gezien ik het leuk vind om te netwerken! Ik vind het bijzonder als eerste werknemer bij een bedrijf te mogen starten.

Ik studeerde communicatie en volgde een minor toegepaste psychologie. Dat maakt dat ik mensen goed begrijp, oog heb voor verschillende perspectieven en altijd oprechte belangstelling toon in zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Dankzij deze achtergrond en ook de branches waarin ik gewerkt heb, weet ik als geen ander hoe ik potentiële kandidaten moet bejegenen.

Nieuwe functie

Na drie maanden gewerkt te hebben in mijn huidige functie, mag ik met trots melden dat ik per 1 april 2021 aan de slag ga als Consultant. En gezien ik enthousiast word van het contact met kandidaten, zal ik mijn huidige positie hierbij combineren. Zie het als een 360 graden Lakehouse, wat past bij mijn persoonlijke voorkeuren en ambities.

Lakehouse biedt mij een unieke kans, een startup met potentie waarin ik mee kan groeien! Ik voel me erg welkom. Ik zie het als een mooie uitdaging waarin ik mijn competenties; integriteit en met name oog voor wederzijds belang kwijt kan. Ik heb er zin in.

Eerste plaatsing

Binnen de branches bouw, vastgoed, infrastructuur, industrie, installatietechniek en energie is het niet altijd makkelijk een kandidaat te vinden voor een bepaalde positie. Ik ben daarom trots op mijn eerste plaatsing die ik in de eerste drie maanden heb kunnen realiseren voor Lakehouse. Daarbij is de samenwerking bij Lakehouse prettig en Maarten Schouten is een fijne en betrokken werkgever. Lakehouse is groeiende en binnenkort verwelkomen wij een aantal nieuwe collega’s!

Mijn ervaring met Lakehouse

Onlangs kreeg ik de vraag: ‘Hoe heb je de afgelopen drie maanden ervaren?’  Een brede vraag, maar eenvoudig te beantwoorden. Ik ben namelijk terechtgekomen in een mensgerichte cultuur waar ik veel vrijheid krijg. Gevoelsmatig werk ik hier al veel langer dan die drie maanden. En ook op andere vlakken voelt de match goed! Persoonlijk ben ik dan ook erg enthousiast dat ik bij Lakehouse een mooie carrière kan opbouwen en mijn baan goed kan combineren met privé. Mijn baan geeft me veel plezier en voldoening.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Bel ons

085-0737070

Waarin wij ons onderscheiden

w

Persoonlijke aanpak

Kennis van de markt

Z

Gegarandeerd een oplossing

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden