085-0737070 info@lakehouse.nl

Joey

Creative video producer

“Op het gebied van video’s is niets te gek. Ik bedenk als Video Producer bij Lakehouse graag creatieve concepten die nét een stap verdergaan. Ik zet graag alle mogelijke middelen in om onze klanten een zo tof mogelijkheid resultaat te geven. Van drone’s tot super slowmotion camera’s. Voor videovacatures, bedrijfstours en video-interviews met werknemers. Deze video’s maken het imago van onze klanten erg aantrekkelijk! Ze tonen de bedrijfscultuur, een kantoorpand en geven een persoonlijk beeld van de werkgever nog voordat een kandidaat solliciteert.”

“Daarnaast let ik op de trends die relevant zijn bij Lakehouse. Samen met ons team zorg ik ervoor dat Lakehouse het beste kan bieden aan onze klanten. Zij moeten vacatures via onze website snel kunnen vinden en eenvoudig kunnen solliciteren. Interactie op social media maakt dit proces soepeler. Ook moeten kandidaten onze vacatures in één oogopslag op hun mobiel kunnen zien. Toch is het niet alleen Lakehouse dat bekendheid verdient, ook onze klanten verdienen een aantrekkelijk werkgeversmerk op onze website. Daar werk ik als Marketing Manager dagelijks aan – met veel plezier!”

Achtergrond

Bij Lakehouse werken we met een vast videoproductieteam dat al vele vacature video’s heeft geproduceerd. Joey neemt altijd de lead in de videoproductie. Zijn ervaring helpt bij het snel en efficiënt opnemen en monteren van de video’s zodat de vacature zo snel mogelijk gedeeld kan worden. De opnames zullen doorgaans in een dagdeel gemaakt worden en binnen enkele werkdagen na de opnames staat de videovacature al online.

Joey weet de videovacatures altijd zo professioneel mogelijk te maken. Scherp beeld, iedereen staat er goed op, de mensen zijn goed verstaanbaar, de ondertiteling is foutloos en het allerbelangrijkste: de vacature valt op. De ervaring leert dat dit leidt tot meer potentiële kandidaten!

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden