085-0737070 info@lakehouse.nl

Joke Scholten

“Wie zijn professionele rol goed kan uitvoeren, ervaart werkplezier en zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Daarom staan de mens en zijn ontwikkeling bij mij centraal.”

Joke Scholten

“Wie zijn professionele rol goed kan uitvoeren, ervaart werkplezier en zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Daarom staan de mens en zijn ontwikkeling bij mij centraal.”

Joke Scholten

Organisatieadviseur

“Ik geloof erin dat wie zijn rol goed kan uitvoeren, meer werkplezier ervaart en zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Daarom staan de kandidaat en diens ontwikkeling centraal in mijn benadering. Ik zoek naar het talent en breng het beste in iemand naar boven. Uiteindelijk is zingeving voor de medewerker en resultaat voor de klant hetgeen wat mij drijft. Vanuit dat oogpunt begeleid ik de nieuwe medewerkers van onze klanten.”

 “De afgelopen jaren heb ik bij Lakehouse diverse ontwikkelassessments uitgevoerd en zo de capaciteiten van nieuwe medewerkers in kaart gebracht. Iedere kandidaat ontvangt daarbij een ontwikkeladvies om een vlotte landing te verzekeren en verdere ontwikkeling te bevorderen binnen hun nieuwe rol en organisatie. De zorg voor een goede match stopt bij Lakehouse niet bij de voordeur. Daarom verzorg ik ook onboardingstrajecten en geef ik gedurende de contractperiode ondersteuning aan managers.” 

Achtergrond

Al meer dan 25 jaar is Joke werkzaam in de rol van Organisatieadviseur, trainer, coach en assessor. Ze werkte als senior adviseur mens- en organisatieontwikkeling bij Organisatieadviesbureau Twynstra Gudde en is sinds 2015 zelfstandig adviseur. Door zelf iedere dag werkzaam te zijn in de Bouw- en Infrasector, weet ze goed wat onze klanten van nieuwe medewerkers verwachten. Joke heeft een gedragswetenschappelijke opleiding en specialiseert zich in samenwerkingsvraagstukken, met name in publiek-private samenwerking. Daarnaast leidt ze werving- en selectieprocedures, verzorgt ze assessments en richt ze zich op team- en leiderschapsontwikkeling. Leren en ontwikkelen is de rode draad in haar werkend leven.

Contactgegevens

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden