085-0737070 info@lakehouse.nl

Julia Donker

Julia Donker

Teamlead Research

“Als Teamlead Research bij Lakehouse is het mijn passie om talenten te ontdekken die perfect aansluiten bij een unieke bedrijfscultuur en organisatiedoelen. Zo draag ik bij aan de groei van organisaties. Ik vind persoonlijke aandacht en communicatie daarbij erg belangrijk. Mijn achtergrond in psychologie komt bij Lakehouse goed van pas! Een succesvolle match draait niet alleen om het afvinken van vaardigheden, maar echt om het begrijpen van iemands persoonlijkheid en ambities. Ik vind het geweldig om met toewijding te luisteren naar wat klanten en kandidaten nodig hebben om zo uiteindelijk de perfecte match te maken.”

Achtergrond

Julia Donker is een echte toevoeging aan ons team! Met haar universitaire diploma psychologie op zak, brengt ze een verrassende twist met zich mee. Julia probeert altijd diepere inzichten te krijgen in individuele behoeften en ambities van kandidaten. Wat willen zij nu écht nastreven? Het antwoord op die vraag weet ze maar al te goed te identificeren.
Julia is de koningin van juiste vragen stellen en effectief luisteren. Zij kan zodanig observeren dat ze de diepere lagen van iemands persoonlijkheid en motivatie kan ontrafelen. Deze vaardigheden gebruikt ze om nauwkeurige analyses te maken die laten zien hoe kandidaten perfect aansluiten op de bedrijfscultuur en doelen van onze klanten.

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden