085-0737070 info@lakehouse.nl

Stephanie Griotti

“Een goede relatie is de basis voor een fijne samenwerking. Als Consultant bij Lakehouse streef ik daarom niet alleen naar het leveren van optimale service, maar houd ik ook oog voor persoonlijk contact.”

Stephanie Griotti

“Een goede relatie is de basis voor een fijne samenwerking. Als junior consultant bij Lakehouse streef ik daarom niet alleen naar het leveren van optimale service, maar houd ik ook oog voor persoonlijk contact.”

Stephanie Griotti

Consultant

“Een goede relatie is de basis voor een fijne samenwerking. Als Consultant bij Lakehouse streef ik daarom niet alleen naar het bieden van optimale service, maar ook naar het onderhouden van persoonlijk contact. Daarbij denk ik graag creatief mee met zowel de klant als de kandidaat. Ik probeer me echt in hen te verplaatsen, want alleen door elkaar echt goed te kennen kan ik de juiste match maken. Daarnaast blijf ik het hele proces nauw betrokken. Allemaal voor een goed eindresultaat! Mét een glimlach.”

Achtergrond

Stephanie werkt al bij Lakehouse sinds de oprichting en is nog steeds trouw aan het team. Door haar betrokkenheid bij Lakehouse hecht ze veel waarde aan langdurige relaties met klanten én kandidaten. Ze is verantwoordelijk voor de voorselectie van kandidaten en aanwezig bij de intakegesprekken met klanten om de bedrijven beter te leren kennen. Met die informatie in haar achterhoofd weet ze altijd de juiste kandidaat te vinden. 

De afgelopen tijd heeft Stephanie veel geleerd over de vastgoed- en bouwbranche en heeft zij zich nog verder ontwikkeld in out-of-the-box denken. Zo vindt ze altijd een creatieve oplossing voor elke situatie. En dat ze daarbij een echt mensenmens is, komt goed van pas. Want mensen helpen is precies wat ze doet: aan een nieuwe baan óf een nieuwe medewerker. Volgens Stephanie zelf is het mede dankzij haar gemotiveerde collega’s en de positieve werksfeer dat zij zulke goede resultaten behaalt in haar werk.

Contactgegevens

Volg mij op LinkedIn

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden