085-0737070 info@lakehouse.nl

Stijn de Groot

“Gelukkig zijn. Dat is waar het leven voor mij om draait. Ik zorg niet alleen dat ik zelf de dingen doe waar ik positieve energie uit haal, maar help daar ook onze kandidaten bij.”

Stijn de Groot

“Gelukkig zijn. Dat is waar het leven voor mij om draait. Ik zorg niet alleen dat ik zelf de dingen doe waar ik positieve energie uit haal, maar help daar ook onze kandidaten bij.”

Stijn de Groot

Consultant

“Gelukkig zijn – dat is waar het voor mij om draait. Ik heb een baan waar ik positieve energie uit haal en help onze kandidaten daar ook bij. Als consultant houd ik intakegesprekken bij de klant om een indruk te krijgen van de organisatie, afdeling en functie. Vervolgens ga ik op zoek naar kandidaten waarbij ik écht geloof dat ze bij de rol passen. Ik ga met ze in gesprek, luister naar hun ambities en peil of de organisatie aansluit op hun wensen en behoeften. Hierbij richt ik me vooral op de persoonlijke kant. Ik geloof dat de kwaliteiten van een kandidaat waardevoller zijn dan een cv. Zo realiseer ik de beste match tussen klant en kandidaat. En bovenal: ultiem werkgeluk.”

Achtergrond

Met zijn ervaring in de techniek én recruitment is Stijn de Groot een aanwinst voor Lakehouse. Headhunten, sollicitatiegesprekken voeren en klanten adviseren is voor hem bekend terrein. Als consultant richt hij zich specifiek op de gebieden transport, supply chain en mobiliteit. Zijn kennis van de taal van de bedrijven waarmee hij werkt, maakt het werk makkelijker en leuker, wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties.

De afgelopen jaren heeft Stijn veel gesprekken gevoerd met klanten en kandidaten en daardoor geleerd situaties snel te herkennen. Hierdoor kan hij efficiënt en snel werken, terwijl hij altijd streeft naar kwaliteit. Met zijn bachelor commerciële economie op zak, heeft hij een goede basis op het gebied van marketing en sales. Dat komt hem goed van pas in de 360-graden rol die hij beoefent. “Ik heb geleerd om alles draaiende te houden, van sales en portfolio management tot het managen van meerdere vacatures tegelijkertijd.”

Contactgegevens

06-21495072

Open sollicitatie

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden